Konsentrer deg om forretningene - la erfarne regnskapskonsulenter håndtere din økonomistyring.

La erfarne regnskapskonsulenter sørge for at din bokføring og regnskap

Å ha oversikt over hele økonomiavdelingen kan noen ganger være vanskelig. La våre regnskapskonsulenter hjelpe deg med å administrere bokføringen i stedet. Med autoriserte regnskapskonsulenter sørger vi for at ditt løpende behov for bokføring blir håndtert riktig. Mens du fokuserer på virksomheten din, sørger våre regnskapskonsulenter for å holde deg oppdatert på gjeldende lover og regler, slik at du kan føle deg trygg på at alt blir håndtert etter lover og regler.

Hvorfor Aspia?

  • Erfaring og spesialkunnskap

  • Digital økonomistyring

  • Lokal tilstedeværelse

Bokføring - en vanlig måned med Aspia

  1. Aspia håndterer leverandørfakturaer.

  2.  Du oppretter dine kundefakturaer, godkjenner dine leverandørfakturaer, håndterer dine kvitteringer og rapporterer/godkjenner grunnlaget for lønnen direkte i systemet.

  3.  Aspia overvåker og godkjenner grunnlag for lønnen direkte i systemet. I tillegg ordner vi betaling av leverandørfaktura, utlegg og lønn til dine ansatta.

  4.  Aspia sikrer at alt blir bokført.

  5.  Aspia sikrer at mva- og arbeidsgiver deklarasjon individoppgave blir rapportert og betalt i tide.

  6. Aspia avstemmer og rapporterer perioden.

Derfor bør du velge Aspia som ditt regnskapsbyrå

Autorisert regnskapsfører som leder teamet

Med Aspia kan du være trygg på at vi alltid kan levere, uavhengig av ferieperioder, sykdom eller annet fravær. Vi jobber i team, noe som sikrer at du som kunde alltid kan få svar fra noen som kjenner til din virksomhet. Teamet ledes av en personlig autorisert regnskapsfører som du alltid har tilgang til når du trenger kvalifisert rådgivning.

Nettverk av eksperter

Få tilgang til et bredt spekter av kompetanser til ulike deler av bedriftens livssyklus. I tillegg til autorisert regnskapsfører har vi eksperter på lønn, HR, og pensjon.

Trenger du rådgivere innen skatt og næringsliv, finner du også det hos oss som kan trå til om du trenger hjelp til å verdisette din bedrift, klargjøre for salg eller generasjonsskifte. Vårt nettverk av eksperter hjelper deg med å unngå vanlige feil og ta bedre beslutninger.

Regnskapsbyrå tilpasset din bedrift

Du får en skreddersydd leveranse av bokføring, regnskap og regnskapssystemer. Som bedriftseier kan du kjøpe hele eller deler av tjenesten. Vi tilbyr ikke bare et bokføringssystem, du kan også koble bokføringen til dine andre administrative systemer som tid- og prosjektoppfølging. Du får kvalitetssikrede rapporter når du ønsker dem. Du kan alltid føle deg trygg på at vi holder øye med frister til myndigheter og andre interessenter.