Hyggelig stemning på internmøte

Vår historie

Aspia er et selskap med 1300 ansatte og 170 års erfaring med alle tjenestene du trenger for å lykkes med din virksomhet. Høres det rart ut? La oss starte fra begynnelsen: Inntil vi startet vår virksomhet, var vi en del av PwC. Et ærverdig, globalt selskap som tok sine første skritt allerede i 1849. Men nå er vi Aspia. En partner full av kunnskap og erfaring, men også en partner med en vilje til å endre og forbedre. Den perfekte partneren for deg, rett og slett.

Aspia i tall

1300

Ansatte

I dag er det 1 300 personer som jobber med regnskap, lønn og rådgivning hos oss. Men vi vil bli flere, slik at du får enda bedre tilgang til den beste kompetansen på markedet.

65

Kontorer

Vi har omtrent 65 lokale kontorer over hele Norge og Sverige, fra sør til nord. Men du har også ett på telefonen din.

30

Tjenester

Uansett hvilken hjelp du trenger i din virksomhet, vil du sannsynligvis finne det hos oss. Fra regnskap og lønnsbehandling til midlertidige løsninger og skatterådgivning.

Medarbeider holder foredrag

Vi tror på suksess

Vi er veldig stolte av vår evne til å realisere bedriftsdrømmen din, uansett hva du trenger hjelp med innenfor regnskap, lønn og HR. Vi vet at suksess skapes med effektivitet og kunnskap, men også med struktur og en partner som er tilgjengelig når du trenger det. Vi hjelper deg å oppnå suksess, fordi vi tror på suksess. Og ikke bare den som vises i rapporter og årsregnskap, men også den som føles godt i magen og gjør samfunnet bedre.

Trenger du hjelp?

Vi hjelper deg med regnskap, lønn, HR, skatterådgivning og bedriftsrådgivning.