Konsentrer deg om forretningene - la erfarne regnskapskonsulenter håndtere din økonomistyring.

La erfarne regnskapskonsulenter sørge for din bokføring og regnskap

Å ha oversikt over hele økonomiavdelingen kan noen ganger være vanskelig. La våre regnskapskonsulenter hjelpe deg med å administrere bokføringen i stedet. Med autoriserte regnskapskonsulenter sørger vi for at ditt løpende behov for bokføring blir håndtert riktig. Mens du fokuserer på virksomheten din, sørger våre regnskapskonsulenter for å holde deg oppdatert på gjeldende lover og regler, slik at du kan føle deg trygg på at alt blir håndtert etter lover og regler.

Hvorfor Aspia?

  • Erfaring og spesialkunnskap

  • Digital økonomistyring

  • Lokal tilstedeværelse

Bokføring - en vanlig måned med Aspia

  1. Aspia håndterer leverandørfakturaer.

  2. Du oppretter dine kundefakturaer, godkjenner dine leverandørfakturaer, håndterer dine kvitteringer og rapporterer/godkjenner grunnlaget for lønnen direkte i systemet.

  3. Aspia overvåker og godkjenner grunnlag for lønnen direkte i systemet. I tillegg ordner vi betaling av leverandørfaktura, utlegg og lønn til dine ansatte.

  4. Aspia sikrer at alt blir bokført.

  5. Aspia sikrer at offentlige avgifter blir innrapportert og betalt i tide.

  6. Aspia avstemmer og rapporterer perioden.

Derfor bør du velge Aspia som ditt regnskapsbyrå

Autorisert regnskapsfører som leder teamet

Med Aspia kan du være trygg på at vi alltid kan levere, uavhengig av ferieperioder, sykdom eller annet fravær. Vi jobber i team, noe som sikrer at du som kunde alltid kan få svar fra noen som kjenner til din virksomhet. Teamet ledes av en personlig autorisert regnskapsfører som du alltid har tilgang til når du trenger kvalifisert rådgivning.

Nettverk av eksperter

Få tilgang til et bredt spekter av kompetanser til ulike deler av bedriftens livssyklus. I tillegg til autorisert regnskapsfører har vi eksperter på lønn, HR, og pensjon.

Trenger du rådgivere innen skatt og næringsliv, kan vi hjelpe med å verdivurdere din bedrift, klargjøre for salg eller generasjonsskifte. Vårt nettverk av eksperter hjelper deg med å unngå vanlige feil og ta bedre beslutninger.

Regnskapsbyrå tilpasset din bedrift

Du får en skreddersydd leveranse av bokføring og regnskapssystemer. Som bedriftseier kan du kjøpe hele eller deler av tjenesten. Vi benytter oss av det regnskapssystemet som imøtekommer dine behov, og som enkelt kan integreres med andre systemer. Du får kvalitetssikrede rapporter når du ønsker dem. Du kan alltid føle deg trygg på at vi holder øye med frister til myndigheter og andre interessenter.

Trenger du hjelp?

Vi hjelper deg med regnskap, lønn, HR, skatterådgivning og bedriftsrådgivning.