2023-11-01

Svensk regnskapsgigant identifiserer sin nærhet på det norske markedet.

Fra og med 1. November 2023 vil det norske regnskapskapskonsernet Prokuria Polar og Generi Accounting, som Aspia kjøpte opp tidligere i år, operere og opptre under Aspias merkevare og navn.

På det svenske markedet er Aspia den ledende forretningspartneren innen regnskap, lønn, skatt og rådgivning. Gjennom dette skiftet kommer den svenske markedslederen å identifisere sin tilstedeværelse på det norske markedet, kombinert med den lokale kunnskapen og kompetansen som de norske oppkjøpte selskapene har.

Aspia, kjent for sin ledende posisjon i det svenske markedet, utvidet sin tilstedeværelse i Norge tidligere i år gjennom flere oppkjøp av norske regnskapsbyråer. Ved å nå fullt ut på markedet med Aspias navn og merkevare drar de nytte av begges styrker: Aspias brede kompetanse og anerkjente merkevare, og de norske selskapenes lokale tilstedeværelse og kunnskap om det lokale markedet.

Torben Torbjørnsen Administrerende direktør i Aspia Norge, sier: ”Vi har nå muligheten til å tilby våre norske kunder et enda sterkere og bredere tilbud samt fortsette vår vekstreise under Aspia-flagget. Vi er stolte av vår norske arv og ser frem til å kombinere dette, med Aspias omfattende kunnskap, ressurs og merkevare”.

Ola Gunnarsson, CEO i Aspia konsernet legger til; ”Vi ser et enormt potensiale i å kombinere vår svenske ekspertise og vår sterke merkevare med de norske ansattes lokalkunnskap, for sammen å tilby det norske markedet tjenester i verdensklasse innen regnskap, rådgivning, lønn og skatt.”

Dette markerer starten på en ny spennende reiser for Aspia i det norske markedet.

For ytterligere informasjon vennligst ta kontakt med; 

Torben Torbjørnsen, Managing Director, Aspia Norge +47 951 15 555

 Pia Törnqvist, CMO Aspia AB, +46 70 689 76 59