2024-01-04

Næringslivstopp overtar ansvaret for Aspia i Bø – Frode Josefsen, den tidligere Økonomisjefen til Bø Kommune i Vesterålen til Aspia Norge

Vi har gleden av å annonsere vår nye kontorleder for Aspia i Bø, og er nå klar for nye utfordringer i Aspia.

Frode Josefsen er en mye omtalt næringslivsmann med lang og allsidig erfaring som både grûnder og økonomisjef i privat og offentlig sektor. Frode har også bodd 5 år i Asia, hvor han blant annet etablerte sin egne «Deli De Luca», som ble en suksess. Etter Asia ønsket han seg tilbake til (skatte)paradiset i Bø, og startet opp igjen med økonomi i Norge. Frode som er født og oppvokst i Bø i Vesterålen ønsker å bo og virke i Bø å være en ressurs for næringslivet – ikke bare lokalt i Bø men også i regionen for øvrig.

«Den muligheten har jeg fått nå – samtidig som jeg ser at jeg kan bidra med å gjøre mye av kunnskapen å kompetansen vi har i Aspia tilgjengelig for næringslivet i Bø. Som aktiv deltaker i regionens næringsliv ser jeg jo at vi har mye å tilby som ikke er tilgjengelig hos de alternativene som allerede er etablert i landsdelen. Å være med på en slik reise er motiverende i seg selv»

 Frode Josefsen, den tidligere Økonomisjefen til Bø Kommune i Vesterålen til  Aspia Norge

Ser frem mot vekst og trygghet - og konstruktivt samarbeid hos kundene

Med bakgrunn som både grunder, økonomirådgiver i det private og kommunal økonomisjef, ser han nå frem mot å bruke sine erfaringer og tunge kompetanse for å være en trygghet for både store og små bedrifter. Frode forteller at han ser frem mot å være ute med kundene og å være en rådgiver i forhold til likviditet og budsjett.

« Jeg ønsker å bruke mine erfaringer på godt og vondt, for å sørge for at kundene våre lykkes i næringslivet»

Vi ønsker Frode Josefsen varmt velkommen, og vi gleder oss til vekstreisen sammen, både lokalt i Bø, i Vesterålen og i Norge forøvrig!

Om Aspia Norge

Aspia Norge er en ledende Forretningspartner innen økonomi, regnskap, lønn/HR, skatt og økonomisk rådgivning med tilstedeværelse over store deler av Norge. Aspia – konsernet (tidligere Polar Økonomi) innehar en unik kombinasjon av faglig spisskompetanse og ett bredt produkt- og tjenestespekter, både digitalt i form av plattformen MyBusiness og lokalt gjennom deres medarbeidere. I Vesterålen er vi representert med 26 ansatte og kontor i Bø, Sortland, Melbu, Stokmarknes og Andenes. Til daglig betjener vi sammen med resten av Aspia kunder med aktivitet i hele verden sammen med våre 1400 kollegaer. Vi leverer en personlig tjeneste – både digitalt og lokalt!

Ta kontakt med Torben Torbjørnsen CEO ved ytterligere spørsmål;
 +47 951 15 555, Torben.torbjornsen@aspia.no