Skal du starte en bedrift, vil du utvikle din virksomhet, eller trenger dere midlertidig forsterkning? Å bruke penger på strategisk forretningsrådgivning er en kostnad for din bedrift – men fremfor alt er det en investering du tjener på i lengden. La oss være din sparringspartner i både utviklingsarbeid og vanskelige økonomiske beslutninger.

Rådgivning for alle faser

Starte bedrift

Når du har en bedriftsdrøm du vil realisere, og ønsker hjelp med administrasjonen rundt for eksempel navneregistrering eller aksjeselskap.

Drive bedrift

Alt fra å effektivisere med hjelp av digitale løsninger til å lage et enkelt resultatbudsjett for å få bedre oversikt over hvordan årets mål forholder seg til faktisk utfall.

Vekst

Få støtte med midlertidige løsninger, bedriftsanalyse og å finne riktig modell for finansiering i takt med at din bedrift vokser og utvikler seg.

Omregistrering

Eierskifte er en kompleks prosess med økonomiske, skattemessige og juridiske problemstillinger. Vi hjelper deg gjennom hele prosessen.

Alle våre rådgivningstjenester

Interim - økonomi, HR og lønn

Vi i Aspia hjelper deg med å raskt få en midlertidig konsulent på plass når din virksomhet trenger det. Våre konsulenter er eksperter innen økonomi, lønn og HR, og vi garanterer høy kvalitet på arbeidet.

Starte, drive og avvikle bedrift

Vi hjelper deg med å starte bedrift, gjøre endringer i eksisterende bedrift eller avvikle.

Finansiell rapportering

Vi hjelper deg med å tolke og overholde bokføringsloven, regnskapsloven, IFRS eller andre komplekse regelverk.

Digital helsesjekk

Gjør en diagnose av bedriftens økonomifunksjon og identifisere utviklingsområder.

Digitaliser økonomifunksjonen

Vi matcher deres behov med riktig økonomisystem og prosesser slik at dere kan jobbe så effektivt som mulig.